diumenge, 2 d’abril del 2017

CASTING!

Ja hem realitzat el casting per a l'obra de teatre que els alumnes de 2n duran a terme aquest any.
Com bé recordareu l'any passat interpretaren l'obra Gotes de Colors. En vista de l'èxit que suposà, tant des del punt de vista educatiu com artístic, aquest any hem volgut tornar a viure l'experiència de muntar un espectacle com aquest. 
En aquesta ocasió hem inclòs el teatre dins del projecte d'innovació Propòsit d'Art Didàctic. Es tracta d'un treball multidisciplicar i molt motivador per part de tots els implicats. 
Enguany l'obra porta per títol El Concert dels Colors de la Mar. El conte original va ser creat pels alumnes de 1r de Primària del CEIP Aina Moll i Marquès durant el curs acadèmic 2015-2016 utilitzant el recurs del conte encadenat. Ho feren de la mà de la seva tutora Marilén Llabrés per tal d'agrair a Guillem Crespí la visita que aquest havia fet a la seva aula. 
El CEIP Vora Mar ha fet l'adaptació d'aquest conte i n'ha creat el guió i muntatge escenogràfic. 
Volem recordar que tots els nins i nines de 2n participen activament del teatre. Ens agradaria també donar-los l'enhorabona per la feina i l'esforç que estan fent. Molt bé!
A continuació vos deixam unes quantes imatges del casting dels personatges. Aquests són: Guillem Crespí, Gall, Coc-Cou, Princesa Marta, Príncep Pere, Cap-Roig i Popus.

Clica sobre la imatge per veure'n més



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada